TØJLAGERET FIRMATØJ FORHANDLER

SKO OG SIKKERHEDSFODTØJ TIL ALLE ERHVERV

BREDT UDVALG AF SKO OG SIKKERHEDSFODTØJ

Hos Tøjlageret Firmatøj fører vi et bredt udvalg af lette sko og sikkerhedsfodtøj med gode værneegenskaber til alle erhvervsområder. Alle vores sikkerhedssko er selvfølgelig godkendt efter gældende normer og regler (EN ISO 20345), hvorfor I kan være helt trygge ved anvende vores produkter.

I vores sortiment kan I blandt andet finde sikkerhedssko med tåværn og sømværn, stødabsorption i hælen, ankelpuder til værn mod stød og slag, varme- og kuldeisolation samt med vandafvisende og elektrisk ledende egenskaber. Uanset hvilke forhold I arbejder under, kan vi tilbyde jeres medarbejdere komfortabelt sikkerhedsfodtøj, der matcher netop jeres erhverv og behov.   

SIKKERHEDSSKO, SIKKERHEDSGUMMISTØVLER OG SIKKERHEDSTRÆSKO

Vi forhandler sikkerhedssko, sikkerhedsgummistøvler og sikkerhedstræsko fra nogle af markedets førende producenter. Vælg blandt populære modeller fra vores leverandører som Brynje, Terra, Puma, Elten, Bjerregaard og mange flere. Hvad enten I skal bruge sikkerhedssko til køkkenpersonalet, håndværkere samt industri- eller lagermedarbejdere, kan vi hjælpe jer med at finde en god løsning til en fornuftig pris.

FIRMATØJ OG ARBEJDSFODTØJ TIL ENHVER FAGGRUPPE

Hos Tøjlageret Firmatøj kan I helt sikkert finde alt, hvad I skal bruge for at klæde jeres medarbejdere godt på til opgaven, da har vi et bredt udvalg af firmatøj og arbejdsfodtøj til enhver faggruppe. Vi lægger vægt på høj kvalitet i alle vores produkter. Derfor er vores jobsko og sikkerhedsfodtøj naturligvis slidstærke og behagelige at have på i flere timer ad gangen. Dertil findes skoene i flere moderne og smarte modelvarianter til både herre og damer.

KIG FORBI VORES SHOWROOM I ÅBYHØJ

Hvis I ønsker at se vores jobsko og sikkerhedsfodtøj inden et køb, er I altid meget velkommen til at besøge os i vores showroom i Åbyhøj. Her kan I prøve alle de nyeste modeller og få personlig vejledning i alt lige fra værneegenskaber, skoproducent og størrelse. Med over 60 års erfaring i branchen kan vi klæde jer godt på til enhver opgave.